Fortis Beton
Quality Concrete

Rreth Nesh

Lider në industrinë e ndërtimit

“Fortis Beton” është kompani lider në industrinë e prodhimit dhe tregtimit të betonit.
Misioni ynë është t’i ofrojmë klientëve dhe partnerëve tanë ndërtime civile, ekonomike, materiale inerte të dimensioneve të ndryshme dhe projekte ndërtimi. 

Me një eksperiencë disa vjeçare në treg, tashmë Fortis Beton operon në të gjithë Shqipërinë.

 

Një skuadër ekspertësh të specializuar brenda dhe jashtë vendit, që sjell siguri maksimale në të gjitha projektet ku jemi pjesëmarrës.

0 +
Klient
0 +
Projekte
0 %
Garanci
0 +
Produkte
Play Video

Beton i cilësisë së lartë

Aktiviteti ynë kryesor dhe pika më e fortë është prodhimi i betonit të markave dhe klasave të ndryshme me cilësi të lartë bazuar në normat europiane BS – EN 206.

 

Për këtë, Fortis Beton ka në dispozicion 2 fabrika me pajisje të teknologjive bashkëkohore duke siguruar vazhdimisht cilësinë më të lartë të betonit.

Fortis Beton

Pse Fortis Beton është zgjedhja juaj primare?

Skuadër Ekspertësh

Staf i specializuar në fushën e ndërtimit brenda dhe jashtë vendit.

Cilësi Maksimale

Misioni ynë është garantimi i produkteve me cilësi maksimale dhe standarte europiane tek klientët dhe partnerët.

Besim

Krijimi i marrëdhënieve korrekte me klientët dhe suporti në kohë reale, duke evituar problematikat e mundshme.

Integritet

Ndjekim me përgjegjshmëri të plotë dhe respektim rregullat e kompanisë dhe etikën profesionale.

Projektet e fundit

Perballe ETC, Tirane

Met Building

Prane Sahatit, Tirane

Clock Tower

“Rruga 5 Maji” Tirane

Emi 6

Keni pyetje rreth shërbimeve tona?

Plotësoni të dhënat e kërkuara dhe stafi ynë do ju përgjigjet me profesionalizëm në kohë reale.